Annonse
Annonse
Gratis inngang og pølser til publikum

Inviterer til folkefest i parken:

Gratis inngang og pølser til publikum

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2024 kl 21:15

Torsdag er det duket for årets første hjemmekamp for damelaget til FK Mandalskameratene. De grønne og hvite inviterer til folkefest, og med seg på laget har de fått en sponsor som stiller med gratis pølser til publikum!

Innblikk i det grønne universet

MKpodden - Grønn Power:

Innblikk i det grønne universet

Publisert:

FK Mandalskameratene teller i overkant av åtte hundre medlemmer og hver eneste dag er det høy aktivitet ute i Norges flotteste lekegrind; Idrettsparken. Gjennom MKpodden får lytterne et innblikk på mye av det som skjer, helt fra de bitte små og opp til heltene som i april 2024 ble historiske ...

Uavgjort for MK:

- Det var mange tunge bein i dag

Reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 15.04.2024 kl 22:15

Det var knyttet stor spenning til om MK-spillerne hadde "landet" etter å ha slått IK Start ut av cupen onsdag. De grønne og hvite startet kampen best og var i ledelsen allerede etter tre minutter. MK klarte aldri å punktere kampen, og etter 65 minutter utliknet Start 2. Det endte 1-1 med 1-1 og ...

- Kunne vunnet mer

Seier i serieåpningen:

- Kunne vunnet mer

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2024 kl 08:35

MK’s damelag serieåpnet i 5. divisjon borte mot Donn 2 fredag kveld. Med 1-0 seier i bagasjen på vei hjem til Mandal, ble det en optimal start på sesongen.

Jakter årets første tre-poenger

MK og Giv Akt i aksjon lørdag:

Jakter årets første tre-poenger

Publisert:

Både MK og Giv Akt tapte sine kamper i sesonginnledningen. Lørdag tar MK turen til Sør Arena, mens blåjakkene fra Vigeland spiller årets første hjemmekamp på Nyplass.

MK møter OBOS-lag i 2. runde!
Duket for nok en cupfest!

Duket for nok en cupfest!

Publisert: - Oppdatert: 12.04.2024 kl 14:07

Da er det klart! Nok et OBOS-lag gjester Idrettsparken!

Serieåpner mot Donn fredag

MK sikter på opprykk:

Serieåpner mot Donn fredag

Publisert:

MKs kvinnelag gjorde comeback i seriesystemet med stor entusiasme i fjor. I år står legenden, Leif Arne Vinsjevik, bak roret og han er ikke redd for å være offensiv før årets sesong.

Ektefølte reaksjoner og spillerbørs:

MK skrev historie i parken

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2024 kl 09:31

Mange håpte på det, noen trodde på det og alle opplevde det! 10. april 2024 er merket blant de aller største merkedagene i Mandals historie. det var dagen da breddeklubben bragte skam over Sørlandets stolthet. Det var dagen da MK sendte IK Start på haue og raua ut av norgesmesterskapet i ...

Saken oppdateres fortløpende
Følg pulsen på MK mot IK Start

Cupfesten er i gang:

Følg pulsen på MK mot IK Start

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2024 kl 17:50

Norgesmesterskapet i fotball er en folkefest og for første gang på 14 år møter MK Ik Start til til en obligatorisk kamp. Til tross for at det er to divisjoner mellom lagene, kan dette være dagen hvor lillebror ypper seg mot storebror. Sposten gir deg stemningen gjennom dagen.

11 på gaten om cupkampen:

MK vs Ik Start vekker minner blant folket!

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2024 kl 19:26

Onsdag gjester Ik Start Idrettsparken når første runde i NM sparkes i gang. Det er 14 år siden MK har møtt Ik Start i en obligatorisk kamp, men følelsene er sterke likevel. Vi har møtt et knippe mennesker som forteller om sitt forhold til det som engang var slaget av Sørlandet.

Tøff batalje i Froland

Slått i seriepremieren:

Tøff batalje i Froland

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2024 kl 09:42

Giv Akt overbeviste i comebacket i 4. divisjon sist sesong. I år ventet et fysisk Froland i første serieomgang, og det skulle vise seg å bli akkurat så tøft og fysisk som ventet.

MK taper i serieåpningen:

- I dag er jeg skuffet!

Se reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2024 kl 17:15

Over fem hundre mennesker hadde funnet veien til idrettsparken for å overvære serieåpningen i årets 3. divisjon. Det ble som serieåpninger flest; en stillingskrig og begrenset med finspill. Det var en skuffet MK-trener som kunne konstatere at gjestene fra Vennesla reiste hjem med 0-1 seier og ...

Fantasy premier league studio:

Slitne spillere og lure valg!

Sikt deg inn på GW32

Publisert:

Det tilspisser seg i premier league og det gjør det også i årets fantasy-sesong. Nå skilles klinten fra hveten og Jens Olav Damkås sitter på glitrende tips! Lykke til!

Sesongstart i helgen!

Pulsen stiger i parken:

Sesongstart i helgen!

Publisert:

Sposten tok turen ut i parken to dager før sesongstart, da treningen til FK Mandalskameratene ble byttet ut med analyser og quiz for å piffe opp stemningen før første seriekamp!

Pargolfturnering på Lille Leland

Pargolfturnering på Lille Leland

Publisert:

Familien Johnsen på Lille Leland har startet påsketradisjon på egen gård. Lavterskelturneringen i disc golf på påskeaften ble en suksess med god stemning. Anne Marie i klubbhuset vartet opp spillerne med kaffe, hjemmelagede brownies, brus og kake. Deltakere kom helt fra Larvik i øst til ...

Fantasy premier league studio:

Disse spillerne må med!

Drakt i premie i Skjærgårdsligaen

Publisert:

Vi sikter oss inn mot runde 30 av årets premier league sesong. I denne runden vanker det premier league-drakt fra Intersport Mandal til den manageren i Skjærgårdsligaen som åpner best rundesum. I denne ukens episode har vi, i tillegg til fast ekspert Glenn Røksland, også besøk av entusiasten ...

Pickle Ball spilles i Konsmo flerbrukshall.

Konsmo Idrettslag:

Pickle Ball spilles i Konsmo flerbrukshall.

Publisert:

Hallgeir Fiddan har fått fart i ungdommen, og nå spilles den Amerikanske sporten Pickle Ball i flerbrukshallen.

- Må tørre å by på galskap!

Terje Marcussen besøkte Idrettsparken:

- Må tørre å by på galskap!

Publisert: - Oppdatert: 29.02.2024 kl 18:05

Torsdag formiddag inviterte FK Mandalskameratene sponsorer, frivillige og gjester fra MK`s seniorkafè til lunsj i Idrettsparken. Øverst på menyen stod et inspirerende foredrag levert av seriegrunderen Terje Marcussen. For mange har han vært mest kjent som mannen som valgte å ikke sette på ...

Sjeldent skytter-talent

Skyting:

Sjeldent skytter-talent

Publisert:

Vilde Håland utpeker seg i skyttermiljøet hvor enn hun dukker opp.

- Han var én av de absolutt beste!

Nytt legendebesøk på vei til Mandal:

- Han var én av de absolutt beste!

Publisert: - Oppdatert: 28.01.2024 kl 09:22

Liverpool supporterklubb Mandal har lange tradisjoner for å invitere tidligere storspillere og trenere til helaftener i Mandal. 3. februar rigges det for det tolvte besøket, når den tidligere storspilleren Peter Beardsley kommer til restaurant Hr. Redaktør.

Sesongoppkjøringen er i gang!

Offensiv stemning i parken:

Sesongoppkjøringen er i gang!

Publisert: - Oppdatert: 27.01.2024 kl 07:07

MK har store ambisjoner og mange grep er allerede tatt. Skjærgårdsposten har pratet med Sjefen, Treneren og Kapteinen.

Lyngdal Functional Fitnessklubb

Lyngdal Functional Fitnessklubb

Publisert:

Lyngdal Functional Fitnessklubb sammen med Boxen Lyngdal starter med gruppetrening for ungdom og inviterer til åpen dag.

Statussjekk i FPL:

- Disse spillerne har høyest verdi!

Åpen for alle

Publisert:

Det er spillefri i Premier league første helgen i januar. Det åpner for et realt tilbakeblikk på hvordan det første halvåret har vært! Ekspertene, Dampen og Siren, loser oss gjennom gode og dårlige fpl-kjøp! Måtte alle dine piler bli grønne!

En oppsummering av sesongen 2023

Wave Jumpers:

En oppsummering av sesongen 2023

Publisert:

Våre unge lovende venner i båtklubben Wave Jumpers har sendt oss en flott film som oppsummerer sommersesongen 2023. Disse lokale ungdommene byr på seg selv og nyter skjærgården i sør som få andre.

Romjulspadel i Mandal:

Kålerabistappe og ribbefett trimmet vekk i romjulen

Videoreportasje

Publisert:

For andre året på rad inviterte Mandal Padelklubb til romjulsturnering i Mandal. Rundt 100 påmeldte spillere i kvinneklasse, herreklasse og mix-klasse løp og slo av seg både pinnekjøtt og ribbefett i romjulen. Arrangøren selv var strålende fornøyd.

Annonse
Annonse
Annonse