Annonse
Annonse
Hvorfor sliter Giv Akt?

Nyplass stadion:

Hvorfor sliter Giv Akt?

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2024 kl 00:30

De kjemper som løver men krasjlander gang etter gang.

MK taper kampen i sluttminuttene

Fem minutter unna årets første seier:

MK taper kampen i sluttminuttene

Spillerbøs i saken

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2024 kl 18:10

På det tiende forsøket skulle årets første seier innkasseres. Slik ble det ikke, selv om gudan ledet 1-2 borte mot Odd 2 fem minutter før slutt. Nok en gang måtte gudan gå slukøret av banen etter at hjemmelaget snudde kampen.

Fra årsbeste til årsverste:

MK roter bort årets første seier etter skrekkelig 2. omgang!

MK-børsen i saken

Publisert:

Det skulle gå ni kamper før MK skulle vinne sin første kamp for året. Slik ble det heller ikke. Etter å ha ledet komfortabelt 2-0 til pause, skusler MK det vekk mot et ungt Sandefjord 2-lag.

Full kok da MHI Håndball feiret sine egne!

Storstilt sommeravslutning:

Full kok da MHI Håndball feiret sine egne!

Publisert:

Tirsdag var det duket for den årlige sommeravslutningen med prisutdelinger, loddsalg og kamp mellom de voksne og et av klubbens ungdomslag. Om lag 300 MHI`ere hadde funnet veien til Mandalshallen og stemningen stod i taket!

MK går på sitt femte strake tap!

Fullstendig kollaps i Sandnes:

MK går på sitt femte strake tap!

Full børs i saken

Publisert:

Før lørdagens kamp lå MK sist på tabellen i 3. divisjon avdeling 2 med fattige to poeng etter de første syv serierundene. Lørdag tok gudan turen til Sandnes for å møte Sandnes Ulf 2, et lag som har variert kolossalt i sesonginnledningen. Etter en jevn førsteomgang ble vi vitne til en ...

Nedturen fortsetter:

Ligger nå desidert sist på tabellen

MK-børsen i saken

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2024 kl 20:24

0-2-5 er fasiten etter de syv første kampene i årets 3. divisjon. Det har ført MK til bunns i sin avdeling og det er allerede fem poeng opp til sikker plass. Mandag ettermiddag hadde de muligheten i en jevn kamp mot Brodd, men nok en gang sviktet de grønne og hvite foran begge mål.

MK fullstendig avkledd av serielederen!

Overkjørt i Porsgrunn:

MK fullstendig avkledd av serielederen!

MK-børsen i saken

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2024 kl 16:34

MK reiste til Porsgrunn med håp om å ryste serielederen. Det håpet var mørklagt allerede etter åtter minutters spill, og nå må noe drastisk skje om MK skal komme seg ut av bunnstriden.

Marerittet for MK fortsetter:

- Vet ikke helt hva vi skal gjøre

Rekordlav spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2024 kl 18:44

Det ble en helsvart forestilling i Idrettsparken lørdag da Mk tok i mot Vidar. 2-4 ble det stående i målprotokollen og MK var aldri i nærheten av å true gjestene fra Stavanger. Stein Ove Abrahamsen var resignert da vi møtte han etter kampen. Les full spillerbørs i saken.

Nå skal årets første seier inkasseres

Spillere tilbake fra skader:

Nå skal årets første seier inkasseres

Publisert:

MK har hatt en mareritt-start på sesongen, hva poengfangst angår. Nå er både trenere og spillere klare i talen. Lørdag skal det kriges for alle poengene når Vidar gjester parken!

MKs damelag med utklassingssifre!

Scoringskameratene:

MKs damelag med utklassingssifre!

Publisert: - Oppdatert: 03.05.2024 kl 09:02

Torsdag ettermiddag var det duket for festfotball i parken, da MKs damelag hadde besøk av tabelljumbo Kristiansandskameratene. De grønne og hvite ga seg ikke før det stod 12-0(!) på resultattavlen.

Gir bort seieren

Blytungt på Jørpeland:

Gir bort seieren

Full spillerbørs i saken

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2024 kl 16:28

Lørdag formiddag dro et skadepreget MK-lag til Rogaland for å måle krefter mot Staal Jørpeland. Begge lagene lå med fattige to poeng før lørdagens oppgjør og til tross for at MK snur kampen de første tjue minuttene av den andre omgangen, så gir de grønne og hvite bort tre poeng til ...

Ti spillere er utilgjengelige til kamp lørdag

Skademareritt åpner opp for 48-åring:

Ti spillere er utilgjengelige til kamp lørdag

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2024 kl 21:49

MK drar lørdag til Jørpeland for å møte Staal Jørpeland. Det blir uten 10(!) av A-lagets spillere. Det har åpnet opp et smått sjokkerende comeback.

Cupeventyret er over:

Reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2024 kl 23:10

Det ble etterhvert brutalt mot OBOS-laget Bryne. Etter 75 minutter stod det fremdeles 0-2, men kreftene tok slutt for de grønne og hvite som måtte se seg slått ut med kalassifrene 0-7. FK Mandalskameratene har likevel invitert til to festrunder i parken, og ser drønt på veien videre. Les full ...

Oppladning til cupcamp!
Stemningsrapporter før MK - Bryne!

Cupfeber i Mandal:

Stemningsrapporter før MK - Bryne!

Saken oppdateres

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2024 kl 01:09

Det er duket for den andre runden i årets Norgesmesterskap i fotball. MK tar i mot OBOS-laget Bryne og vi tar turen inn bak kulissene for å fange stemningen! Saken oppdateres gjennom dagen.

Skadepreget hjemmelag:

Venter fremdeles på årets første seier

Se reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2024 kl 14:27

Da Tobias Aanensen måtte gå av med skade etter kun syv minutter, sitter MK ribbet tilbake med en hel midtbane på sidelinjen. Etter å ha ligget under til pause maktet likevel MK å slå tilbake i andre omgang og var nære å sitte igjen med alle poengene etter det som ender med 1-1 mot Sola.

Gratis inngang og pølser til publikum

Inviterer til folkefest i parken:

Gratis inngang og pølser til publikum

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2024 kl 21:15

Torsdag er det duket for årets første hjemmekamp for damelaget til FK Mandalskameratene. De grønne og hvite inviterer til folkefest, og med seg på laget har de fått en sponsor som stiller med gratis pølser til publikum!

Innblikk i det grønne universet

MKpodden - Grønn Power:

Innblikk i det grønne universet

Publisert:

FK Mandalskameratene teller i overkant av åtte hundre medlemmer og hver eneste dag er det høy aktivitet ute i Norges flotteste lekegrind; Idrettsparken. Gjennom MKpodden får lytterne et innblikk på mye av det som skjer, helt fra de bitte små og opp til heltene som i april 2024 ble historiske ...

Uavgjort for MK:

- Det var mange tunge bein i dag

Reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 15.04.2024 kl 22:15

Det var knyttet stor spenning til om MK-spillerne hadde "landet" etter å ha slått IK Start ut av cupen onsdag. De grønne og hvite startet kampen best og var i ledelsen allerede etter tre minutter. MK klarte aldri å punktere kampen, og etter 65 minutter utliknet Start 2. Det endte 1-1 med 1-1 og ...

- Kunne vunnet mer

Seier i serieåpningen:

- Kunne vunnet mer

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2024 kl 08:35

MK’s damelag serieåpnet i 5. divisjon borte mot Donn 2 fredag kveld. Med 1-0 seier i bagasjen på vei hjem til Mandal, ble det en optimal start på sesongen.

Jakter årets første tre-poenger

MK og Giv Akt i aksjon lørdag:

Jakter årets første tre-poenger

Publisert:

Både MK og Giv Akt tapte sine kamper i sesonginnledningen. Lørdag tar MK turen til Sør Arena, mens blåjakkene fra Vigeland spiller årets første hjemmekamp på Nyplass.

MK møter OBOS-lag i 2. runde!
Duket for nok en cupfest!

Duket for nok en cupfest!

Publisert: - Oppdatert: 12.04.2024 kl 14:07

Da er det klart! Nok et OBOS-lag gjester Idrettsparken!

Serieåpner mot Donn fredag

MK sikter på opprykk:

Serieåpner mot Donn fredag

Publisert:

MKs kvinnelag gjorde comeback i seriesystemet med stor entusiasme i fjor. I år står legenden, Leif Arne Vinsjevik, bak roret og han er ikke redd for å være offensiv før årets sesong.

Ektefølte reaksjoner og spillerbørs:

MK skrev historie i parken

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2024 kl 09:31

Mange håpte på det, noen trodde på det og alle opplevde det! 10. april 2024 er merket blant de aller største merkedagene i Mandals historie. det var dagen da breddeklubben bragte skam over Sørlandets stolthet. Det var dagen da MK sendte IK Start på haue og raua ut av norgesmesterskapet i ...

Saken oppdateres fortløpende
Følg pulsen på MK mot IK Start

Cupfesten er i gang:

Følg pulsen på MK mot IK Start

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2024 kl 17:50

Norgesmesterskapet i fotball er en folkefest og for første gang på 14 år møter MK Ik Start til til en obligatorisk kamp. Til tross for at det er to divisjoner mellom lagene, kan dette være dagen hvor lillebror ypper seg mot storebror. Sposten gir deg stemningen gjennom dagen.

11 på gaten om cupkampen:

MK vs Ik Start vekker minner blant folket!

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2024 kl 19:26

Onsdag gjester Ik Start Idrettsparken når første runde i NM sparkes i gang. Det er 14 år siden MK har møtt Ik Start i en obligatorisk kamp, men følelsene er sterke likevel. Vi har møtt et knippe mennesker som forteller om sitt forhold til det som engang var slaget av Sørlandet.

Annonse
Annonse
Annonse