Annonse
Annonse
MK ned på jorda igjen etter seier sist

Fikk det tøft i Stavanger:

MK ned på jorda igjen etter seier sist

Full spillerbørs i saken

Publisert:

MK visste de ville få det tøft mot et oppryksjagende Vidar lørdag. Det var håp om å få med seg poneg frem til hjemmelaget tok ledelsen etter 27. minutter, men derfra og ut gjaldt det kun å begrense den negative målprotokollen, noe de kan takke en meget god Bård Høksaas for at de fikk til.

Årets første hjemmeseier:

Det er håp i hengende snøre!

Bursdagsbarn får 8 på børsen

Publisert:

I siste hjemmekamp før ferien skulle endelig årets første seier på eget gress komme. Med scoring av Dejan Prelevic tjue minutter ut i den andre omgangen ender det med en fullt fortjent 3-2 seier over IK Start 2. Nå gjenstår en vanskelig bortekamp mot Vidar før ferien.

Skulle unngå tap - Nå brenner det på dass!

Seks-poengers kamp på Madla:

Skulle unngå tap - Nå brenner det på dass!

Full MK-børs i saken

Publisert: - Oppdatert: 29.06.2024 kl 16:31

Madla er ett av lagene MK helst skulle hatt bak seg på tabellen. Med seier ville de grønne og hvite hatt seks poenger opp til dagens motstander. Nå er det tolv, og lukten av 4. divisjon forsterkes kraftig.

Det er enkelt å slå MK for tiden:

Første hjemmeseier for året lar vente på seg

MK-børsen i saken

Publisert: - Oppdatert: 22.06.2024 kl 20:18

Det er lett å slå MK for tiden, slipper inn 3 enkle mål i 1. omgang.
Det begynner med en enkel 0-1 scoring hvor tempoet til MKs forsvar blir avslørt. Ett svært rustent MK forsvar slipper til Fram Larvik gang på gang. Det ender med 2-3 tap.

Lindesnes - Nordkapp 2025!
Sikter mot nytt verdensrekordforsøk!

Årets kunngjøring:

Sikter mot nytt verdensrekordforsøk!

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2024 kl 08:02

I 2020 syklet mandalitten Øystein Dahl Norge på langs for første gang. I 2021 kunne det gått virkelig galt da han, inne i Skarvbergtunnelen i Porsanger kun ti mil fra Nordkapp, veltet og pådro seg alvorlige hodeskader. I 2023 var han tilbake på sykkelsetet da han i gruppe syklet fra Nordkapp ...

- Endelig får vi lønn for strevet

Innkasserte årets første seier:

- Endelig får vi lønn for strevet

Se MKbørsen i saken!

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2024 kl 10:56

Etter en meget trøblete sesongstart med mye skader og lite poeng, kunne endelig MK-spillerne strekke armene i været etter å ha slått Vigør på bortebane lørdag!

Hvorfor sliter Giv Akt?

Nyplass stadion:

Hvorfor sliter Giv Akt?

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2024 kl 00:30

De kjemper som løver men krasjlander gang etter gang.

MK taper kampen i sluttminuttene

Fem minutter unna årets første seier:

MK taper kampen i sluttminuttene

Spillerbøs i saken

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2024 kl 18:10

På det tiende forsøket skulle årets første seier innkasseres. Slik ble det ikke, selv om gudan ledet 1-2 borte mot Odd 2 fem minutter før slutt. Nok en gang måtte gudan gå slukøret av banen etter at hjemmelaget snudde kampen.

Fra årsbeste til årsverste:

MK roter bort årets første seier etter skrekkelig 2. omgang!

MK-børsen i saken

Publisert:

Det skulle gå ni kamper før MK skulle vinne sin første kamp for året. Slik ble det heller ikke. Etter å ha ledet komfortabelt 2-0 til pause, skusler MK det vekk mot et ungt Sandefjord 2-lag.

Full kok da MHI Håndball feiret sine egne!

Storstilt sommeravslutning:

Full kok da MHI Håndball feiret sine egne!

Publisert:

Tirsdag var det duket for den årlige sommeravslutningen med prisutdelinger, loddsalg og kamp mellom de voksne og et av klubbens ungdomslag. Om lag 300 MHI`ere hadde funnet veien til Mandalshallen og stemningen stod i taket!

MK går på sitt femte strake tap!

Fullstendig kollaps i Sandnes:

MK går på sitt femte strake tap!

Full børs i saken

Publisert:

Før lørdagens kamp lå MK sist på tabellen i 3. divisjon avdeling 2 med fattige to poeng etter de første syv serierundene. Lørdag tok gudan turen til Sandnes for å møte Sandnes Ulf 2, et lag som har variert kolossalt i sesonginnledningen. Etter en jevn førsteomgang ble vi vitne til en ...

Nedturen fortsetter:

Ligger nå desidert sist på tabellen

MK-børsen i saken

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2024 kl 20:24

0-2-5 er fasiten etter de syv første kampene i årets 3. divisjon. Det har ført MK til bunns i sin avdeling og det er allerede fem poeng opp til sikker plass. Mandag ettermiddag hadde de muligheten i en jevn kamp mot Brodd, men nok en gang sviktet de grønne og hvite foran begge mål.

MK fullstendig avkledd av serielederen!

Overkjørt i Porsgrunn:

MK fullstendig avkledd av serielederen!

MK-børsen i saken

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2024 kl 16:34

MK reiste til Porsgrunn med håp om å ryste serielederen. Det håpet var mørklagt allerede etter åtter minutters spill, og nå må noe drastisk skje om MK skal komme seg ut av bunnstriden.

Marerittet for MK fortsetter:

- Vet ikke helt hva vi skal gjøre

Rekordlav spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2024 kl 18:44

Det ble en helsvart forestilling i Idrettsparken lørdag da Mk tok i mot Vidar. 2-4 ble det stående i målprotokollen og MK var aldri i nærheten av å true gjestene fra Stavanger. Stein Ove Abrahamsen var resignert da vi møtte han etter kampen. Les full spillerbørs i saken.

Nå skal årets første seier inkasseres

Spillere tilbake fra skader:

Nå skal årets første seier inkasseres

Publisert:

MK har hatt en mareritt-start på sesongen, hva poengfangst angår. Nå er både trenere og spillere klare i talen. Lørdag skal det kriges for alle poengene når Vidar gjester parken!

MKs damelag med utklassingssifre!

Scoringskameratene:

MKs damelag med utklassingssifre!

Publisert: - Oppdatert: 03.05.2024 kl 09:02

Torsdag ettermiddag var det duket for festfotball i parken, da MKs damelag hadde besøk av tabelljumbo Kristiansandskameratene. De grønne og hvite ga seg ikke før det stod 12-0(!) på resultattavlen.

Gir bort seieren

Blytungt på Jørpeland:

Gir bort seieren

Full spillerbørs i saken

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2024 kl 16:28

Lørdag formiddag dro et skadepreget MK-lag til Rogaland for å måle krefter mot Staal Jørpeland. Begge lagene lå med fattige to poeng før lørdagens oppgjør og til tross for at MK snur kampen de første tjue minuttene av den andre omgangen, så gir de grønne og hvite bort tre poeng til ...

Ti spillere er utilgjengelige til kamp lørdag

Skademareritt åpner opp for 48-åring:

Ti spillere er utilgjengelige til kamp lørdag

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2024 kl 21:49

MK drar lørdag til Jørpeland for å møte Staal Jørpeland. Det blir uten 10(!) av A-lagets spillere. Det har åpnet opp et smått sjokkerende comeback.

Cupeventyret er over:

Reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2024 kl 23:10

Det ble etterhvert brutalt mot OBOS-laget Bryne. Etter 75 minutter stod det fremdeles 0-2, men kreftene tok slutt for de grønne og hvite som måtte se seg slått ut med kalassifrene 0-7. FK Mandalskameratene har likevel invitert til to festrunder i parken, og ser drønt på veien videre. Les full ...

Oppladning til cupcamp!
Stemningsrapporter før MK - Bryne!

Cupfeber i Mandal:

Stemningsrapporter før MK - Bryne!

Saken oppdateres

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2024 kl 01:09

Det er duket for den andre runden i årets Norgesmesterskap i fotball. MK tar i mot OBOS-laget Bryne og vi tar turen inn bak kulissene for å fange stemningen! Saken oppdateres gjennom dagen.

Skadepreget hjemmelag:

Venter fremdeles på årets første seier

Se reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2024 kl 14:27

Da Tobias Aanensen måtte gå av med skade etter kun syv minutter, sitter MK ribbet tilbake med en hel midtbane på sidelinjen. Etter å ha ligget under til pause maktet likevel MK å slå tilbake i andre omgang og var nære å sitte igjen med alle poengene etter det som ender med 1-1 mot Sola.

Gratis inngang og pølser til publikum

Inviterer til folkefest i parken:

Gratis inngang og pølser til publikum

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2024 kl 21:15

Torsdag er det duket for årets første hjemmekamp for damelaget til FK Mandalskameratene. De grønne og hvite inviterer til folkefest, og med seg på laget har de fått en sponsor som stiller med gratis pølser til publikum!

Innblikk i det grønne universet

MKpodden - Grønn Power:

Innblikk i det grønne universet

Publisert:

FK Mandalskameratene teller i overkant av åtte hundre medlemmer og hver eneste dag er det høy aktivitet ute i Norges flotteste lekegrind; Idrettsparken. Gjennom MKpodden får lytterne et innblikk på mye av det som skjer, helt fra de bitte små og opp til heltene som i april 2024 ble historiske ...

Uavgjort for MK:

- Det var mange tunge bein i dag

Reaksjoner og spillerbørs

Publisert: - Oppdatert: 15.04.2024 kl 22:15

Det var knyttet stor spenning til om MK-spillerne hadde "landet" etter å ha slått IK Start ut av cupen onsdag. De grønne og hvite startet kampen best og var i ledelsen allerede etter tre minutter. MK klarte aldri å punktere kampen, og etter 65 minutter utliknet Start 2. Det endte 1-1 med 1-1 og ...

- Kunne vunnet mer

Seier i serieåpningen:

- Kunne vunnet mer

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2024 kl 08:35

MK’s damelag serieåpnet i 5. divisjon borte mot Donn 2 fredag kveld. Med 1-0 seier i bagasjen på vei hjem til Mandal, ble det en optimal start på sesongen.

Annonse
Annonse
Annonse