Annonse
Annonse

Kjøpsvilkår / abonnementsvilkår

Abonnementsvilkår Skjærgårdsposten.

Abonnementsvilkår Digital
Abonnementet gir tilgang til alt innhold digitalt (PC, mobil og nettbrett) og mediehusets Pluss-produkt.

Ved kjøp av nettavisens digitale tjenester gjennom våre betalingsløsninger gjelder brukervilkår for registrering og kjøp iht til de leverandører vi benytter.

Generelle vilkår
Et abonnement forskuddsbetales og løper til det sies opp. Ved oppsigelse løper det ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Ved kampanjekjøp blir abonnementet endret til et ordinært abonnement når kampanjeperioden utløper.

Abonnementet kan sies opp når som helst, men oppsigelse per epost må sendes to virkedager før eventuell fornyelsesdato. Oppsigelse på Min Side og per telefon kan skje helt frem til fornyelse.

Tilgangen til digitale utgaver/tilganger er knyttet til ditt personlige abonnement. Forsinkelser eller nedetid på digitale utgaver og tjenester godskrives ikke. Det er ikke tillatt å dele abonnementet eller gi bort passordet til noen andre.

Abonnenter må sørge for at avisen til enhver tid har riktig kontaktinformasjon.

Hvis du ikke har betalt abonnementet innen rimelig tid etter forfall, blir digital tilgang stoppet og du faktureres for utestående beløp.

Fakturagebyr kommer i tillegg ved papirfaktura. Fakturagebyret bortfaller ved AvtaleGiro/eFaktura/kortbetaling.

Nyhetsbrev og kundefordelsprogram kan inngå som en del av abonnementet, og blir kommunisert via e-post, sms, push-varsler eller mediehusets egne kanaler.

Gjeldende abonnementsprodukter og priser finner du på våre nettsider. Nye priser og produktendringer kunngjøres på våre nettsider. Avisen forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på det løpende abonnementet.

Kopiering: Alle artikler, fotografier, grafikk med mer stilles til rådighet for visning/lesning. Bruk og fremstilling utover personlig bruk krever skriftlig avtale med nettavisen. Virksomheter må ikke skrive ut materiale til bruk for virksomhetens ansatte eller til kommersielt bruk for øvrig. Det henvises til opphavsrettsloven.

Vilkår ved kjøp av abonnement på digitale flater:

Det er 18-års aldersgrense for kjøp av abonnement.

Kjøpet kan heves innen 14 dager. Ta kontakt med nettavisen sin kundeservice ved spørsmål om heving av kjøp. I henhold til angrerettloven går angreretten tapt på kjøp av digitale tjenester i det man med samtykke tar i bruk tjenesten.
Abonnementet gir tilgang til alt innhold digitalt (PC, mobil og nettbrett)

Annonse
Annonse
Annonse